De wedstrijden worden gehouden in de turnhal van Klaverblad TON Almelo. De data voor de eerstvolgende teamcompetitie zijn nog niet bekend i.v.m. met coronamaatregelen.

De teamcompetitie is een leuke wedstrijd voor de allerjongste turnsters. Het bestaat uit een drietal teamwedstrijdjes voor pré- (pré)instapturnsters. Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 turnsters. Er zullen 6 toestellen worden geturnd, sprong, brug, balk, vloer, trampoline en ballet. De turnsters mogen in circuit de verschillende oefeningen laten zien en kunnen dan stickers verdienen op hun diploma. Eerst gezamenlijk per team en daarna mogen 4 turnsters per toestel het nog een keer individueel aan de jury laten zien. Van deze 4 turnsters worden de stickers bij elkaar opgeteld en tijdens de laatste wedstrijd kunnen we zien welk team de meeste stickers heeft verdiend. De filmpjes van de oefenstof zijn HIER te bekijken. De uitgeschreven oefenstof en muziek zijn te downloaden, zie onderaan deze pagina.

Na deze 3 wedstrijden kan het zijn dat talentvolle turnsters uitgenodigd worden voor de scoutingsmoment, een speciale Toppertjes training. Uiteraard is iedereen vrij hier al dan niet op in te gaan.