De teamcompetitie is een leuke wedstrijd voor de allerjongste turnsters. Het bestaat uit een drietal  teamwedstrijdjes voor pré- (pré)instapturnsters. Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 turnsters. Er zullen 6 toestellen worden geturnd, sprong, brug, balk, vloer, trampoline en ballet. De turnsters mogen in circuit de verschillende oefeningen laten zien en kunnen dan stickers verdienen op hun diploma. Eerst gezamenlijk per team en daarna mogen 4 turnsters per toestel het nog een keer individueel aan de jury laten zien. Van deze 4 turnsters worden de stickers bij elkaar opgeteld en tijdens de laatste wedstrijd kunnen we zien welk team de meeste stickers heeft verdiend. De filmpjes van de oefenstof zijn HIER te bekijken. De uitgeschreven oefenstof en muziek zijn te downloaden, zie onderaan deze pagina.

De wedstrijden worden gehouden in de turnhal van Klaverblad TON Almelo. Dit voorjaar worden de wedstrijden gehouden op 30 maart, 14 april en op 18 mei.

Download de flyer voor meer informatie. Ook meedoen? Download het inschrijfformulier, vul in en mail deze uiterlijk 17 maart naar info@tonalmelo.

Flyer teamcompetitie 2019

Inschrijfformulier teamcompetitie 2019

Uitgeschreven oefenstof teamcompetitie

Muziek ballet