SPONSORS GEZOCHT!

Bijna dagelijks worden bedrijven benaderd over de 2 in hoofdletter getypte woorden….
Is dat erg, nee….. Lastig, ja. Waarom?

Er zijn tegenwoordig veel organisaties die financiële steun goed kunnen gebruiken, het wordt steeds moeilijker om alle toenemende kosten te dekken. De overheid wordt steeds terughoudende met subsidiëring en verwacht van burgers dat ze hun eigen boontjes leren doppen en hun eigen broek ophouden.

Logisch?  ja eigenlijk wel.
Je ziet dat bedrijven vaker een keuze maken voor ondersteuning van “goede doelen” in plaats van lokale sport of andere verenigingen. Dat is gemakkelijk naar iedereen uit te leggen. Maar als de (lokale) overheid en de bedrijven zich beiden steeds meer terugtrekken dan zullen organisaties verdwijnen waar ook de kinderen van de politici en bedrijfsleiding altijd gebruik van maken. Dat maakt het lastig.

Klaverblad TON Almelo is een organisatie dat middenin de samenleving van vele topsportorganisaties staat. We willen dat iedereen die turntalent heeft droomt over turnen…. Dromen zijn bedrog, maar dromen komen soms ook uit en daar geloven wij in! Om dat dat laatste te verwezenlijken is sponsoring een noodzaak.
Je kunt dromen helpen verwezenlijken van turnster, doordat de bijdrage van een sponsor net de laatste druppel kan zijn om de Europese kampioenschappen of Olympische spelen te halen.
Het is toch mooi dat je daar een onderdeel van mag zijn. Het zal jou dochter maar zijn….

Mede dankzij onze partners, sponsoren en vrienden van TON is topsport turnen in Almelo mogelijk.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe partners om de hoge kosten die topsport met zich meebrengt voor de ouders en de turnsters zo laag mogelijk te houden.

Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met het bestuur.