Ook Linde Visscher stopt met turnen

Ook Linde Visscher stopt met turnen

Onlangs heeft ook Klaverblad TON topper Linde Visscher aangegeven te stoppen met turnen. Wat heeft ze altijd hard gewerkt en wat een prachtig turnen heeft deze doorzetter laten zien. Linde, we gaan je enorm missen en wensen je alle goeds toe voor de toekomst.
 
Hier lees je haar eigen verhaal:
 
11 jaar geleden liep ik als klein 5-jarig meisje in de hal van TCT in Hengelo. Ik wilde hetzelfde doen als mijn grote zus: turnen! Na 7 hele mooie jaren bij TCT waar ik heel dankbaar voor ben had ik de stap gemaakt om verder te gaan en bij TON in Almelo topsport te gaan doen. 30 uur in de week, 10 trainingen. Elke dag met volle energie er weer tegenaan. Met als doel nieuwe dingen te kunnen leren en te ‘vliegen’. Het waren mooie, zware en vooral leerzame jaren die ik heb mogen meemaken.
Ik ben zo dankbaar voor de mensen om mij heen die me hebben gesteund in alle tijden. Het was niet altijd makkelijk. Maar ik kijk ook zeker terug op zoveel mooie momenten. Samen met het team de Nk weekenden in Ahoy, lekker trainen, elkaar aanmoedigen en heel veel lol samen. Dit zal ik altijd bij me dragen.
 
Dankjewel!
 
Liefs Linde❤️
 
Linde Visscher
Josje Broos